Véletlen utazásból villanybojler vásárlás lett

Pár hónapja szereztem meg a jogosítványom, mindenki nagy örömére, főleg a barátnőmére. Kata nagyon szeret utazni, főleg az utazás, azaz az úton levés részét élvez. Szereti, ahogy a fák elszaladnak mellette, ahogyan változik a táj. Mindig azt mondja, ez adja az igazi szabadság érzését, érzi, hogy él. Ezzel teljesen egyet tudok érteni, hiszen én is így vagyok ezzel, de nem csak az utazásban, hanem minden egyéb tevékenységben. A munkafolyamatot szeretem igazán. Lehet gyerekkoromban hatott rám az a mondás, miszerint úton lenni boldogság, megérkezni halál. Mindenesetre, amióta suhanunk az ország útjain, a kapcsolatunk is egy magasabb erősebb szintre lépett és ebben a hónapban vettük ki első közös lakásunkat.

Nem egy nagy lakás. Másfél szoba, konyha, fürdő, WC, és amit imádunk egy elég tágas erkély. Az egész lakás felújított, így gyönyörű belülről, azaz nekünk nagyon tetszik. Főleg a fürdő. Kádunk nincs, bár nem szeretünk fürödni, így nem igazán bánjuk, főleg azután, hogy annyira csodás zuhany kabinunk van, amilyet még sosem láttunk. Igazi luxusnak érezzük az egészet. Egyetlen szépséghibája a vizesblokknak, a régi 50 literes hajdú bojler. Elég hangos, csepeg is és nem mindig akarja felmelegíteni a vizet. Szerelőt próbáltunk hívni, de háromból három, azt mondta, hogy 2 hónapra előre kell szólni. Ezt nem igazán értettem, mert honnan tudhatnánk mikor lesz szükségünk szerelőre. Jó. Mondjuk, mi pont tudjuk, mert akár már most is, de abban állapodtunk meg kedvesemmel és a főbérlővel, hogy nem megjavíttatjuk, hanem inkább kicseréljük, mert a felújított fürdőhöz, sokkal jobban passzolna egy modernebb készülék.

villanybojler akcióTehát, így élünk mi a hétköznapokban, hétvégén pedig, általában úton vagyunk. Egy vagy két hete, nem is tudom már pontosan, olyan messzire elkocsikáztunk, hogy az éjszakát egy kis aranyos panzióba töltöttük. Nagyon hangulatos volt, szerencsére nem volt sok vendég, így kettesben romantikusan tudtuk élvezni az estét. Lefekvéshez készültünk már, birtokba vettük a tisztálkodásra szánt helységet. Barátnőm kezdte, mint ahogy ez nálunk lenni szokott, de alig lépett be a fürdőbe, máris szólt, hogy jöjjek és nézzek be. Nem tudtam mi lehet. Van bent valami? Talán egy bogár, egy sas, netán egy hajléktalan? (Furcsa gondolataim vannak olykor) Barátnőm mutat a szemben lévő falra, ahol egy Ariston villanybojler foglalt helyet. Nagyon elegáns kivitelezésnek tartottuk, és megállapodtunk abban, hogy egy ilyet szeretnénk hazára is.

Másnap reggel, mikor indultunk hazafelé, a panzió tulajdonosát kérdeztük, honnan vásárolta a készüléket, mert, ahogy láttuk nem olyan régi készülékről van szó. Elég közvetlen volt szerencsénkre és örömmel újságolta honnan vette. Villanybojler akció után kutatott, hogy a lehető legjobb áron jusson vízmelegítő készülékhez. A böngészése eredményeképpen talált egy elég remek kis oldalt, ami a villanybojlerbolt.hu nevet viselte. Itt talált olyan árakra és szolgáltatásra, ami szerinte igazán megéri. Pont hatalmas akciók voltak, ezért kapott is az alkalmon, és megrendelte a mostani készüléket. Azóta semmi probléma, és tökéletes hőmérsékletű vizet ad.

Megköszöntük válaszát, majd hazaindultunk.

Hazafelé tanácskoztunk, hogy felvessük e a főbérlőnek az ötletet, de előtte leszerettük volna ellenőrizni ezt a honlapot. Barátnőm mellettem olvasgatta az oldalt, és mondta, hogy szerinte teljesen rendben van, főleg az tetszik neki, hogy a megrendelt vízmelegítőt be is szerelik, sőt, szervizt is vállalnak fix összegért. Azaz nem csak bojlert de szolgáltatást is lehet tőlük vásárolni. Rá-rá pillantottam én is néha, amikor egy szép kivitelezésű termék jött vele szembe és mindenáron meg akarta mutatni. Nekem is elnyerte a tetszésem. Hazaérve írtunk is egy e-mailt ez ügyben kedves lakhatást adónknak. Elmondtuk, milyen jó áron vannak, gyakran vannak akciók, ezért ha kell, szívesen figyeljük az oldalt, hogy a legjobb lehetőséget ne szalasszuk el. Nagy szerencsénk, hogy rokonunk az illető és válaszlevelében a döntést teljes mértékben ránk bízta, mivel mi lakunk ott, mi tudjuk, milyen szükségleteink vannak. Annyit kért, hogy azért ne a legdrágábbat válasszuk. Természetesen mi se akarjuk megrövidíteni, így inkább a design dominált, mint az ár. Hamar megtaláltuk a legszimpatikusabbat és meg is rendeltük.

Sokféle képen lehetett volna megtéríteni az árát, ami furcsa volt és még magyar webáruháznál nem igazán láttam, az a paypal-os fizetés. Furcsálltam kicsit, de maradtunk a biztonságos bankkártyás átutalásnál. DPD futárszolgálat teljesítette a kiszállítást, a csomagot teljesen épen kaptuk meg. Felszerelés után, aznap este már a jó meleg vízben tusoltunk. Egyáltalán nem csalódtunk a szolgáltatásban. Azóta is, ajánljuk mindenkinek, akinek bojlerre van szüksége!

Igaz milyen érdekes? Csak egy kocsikázásnak indult, majd egy véletlen éjszaka lett belőle, ami végeredményül egy villanybojlert eredményezett!