Az autós találkozó, és a https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldal

Örömautózni sokak szerint egy teljesen felesleges és költséges hobbi, azonban az ilyen módon vélekedőknek a figyelmébe szoktam ajánlani az olyan elfoglaltságokat is, mint a golf vagy a lovaglás, hogy nézzenek utána, melyik is a drágább. Én speciel nagyon szeretek néha csak úgy menni egy kört a szépen felújított, régi autómmal, még akkor is, ha éppen nincsen semmi célom, egyszerűen csak a vezetés, az úton levés örömteljes érzéséért. Arról nem is beszélve, hogy ha autós találkozókra is eljársz, akkor rengeteg új és érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, sok infót szerezhetsz erről-arról. Például én a https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldalt is egy ilyen találkozóalkalmával ismertem meg, és nagyon jól is jött, amikor a lakásomat akartam eladni.

Ezekben az autós találkozókban az a csodálatos, hogy ország-világ minden tájáról összegyűlnek az emberek, és mindig találnak valami közös témát, amin össze lehet haverkodni. A tavalyi egyik ilyen találkozón sikerült például összeismerkednem egy ingatlanossal, ami azért is jött külön jól, mert éppen akkor álltam volna neki eladni a lakásomat. Mivel ő az ország másik végén lakik, így értelemszerűen nem vállalta az én ügyemet, de bőven ellátott jó tanácsokkal, már ami az eladást illeti. Először is, mindenképpen egy megbízható, profi energetikai céget ajánlott, akik pontosan és villámgyorsan dolgoznak, és a sebességért még plusz díjat sem számolnak fel. Másodsorban azt tanácsolta, hogy ami fejlesztést, tatarozást még terveztem, azt gyorsan csináljam meg, mert annál többet ér utána. És még ezeken kívül számtalan értékes tippet.

El kell ismernem, nem lehet véletlen, hogy ő is ezzel az energetikai céggel dolgozik. Amit a https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldalon találtam, az több volt, mint szimpatikus és korrekt. Nem is húztam sokáig az időt, a találkozó után szinte azonnal kértem tőlük időpontot és pár nap alatt sikerült is megcsináltatni az energetikai tanúsítványt. Mivel egy ilyen 10 évig jó, így semmit sem siettem el vele. A lakásom vásárlója és a bankja is elégedett volt vele, tehát az utolsó forintig megérte, amit ráköltöttem. Azóta is mindenkinek őket ajánlom, aki hasonló, netán szorult helyzetben van ingatlaneladással.